Reünie Schola Cantorum

Reünie Schola Cantorum

Op 21 april 2024 zal er door de Schola Cantorum een reünie georganiseerd worden voor leden en oud-leden van de Schola Cantorum.
 
Programma
De dag wordt uiteraard begonnen met een mis in de Sint-Jan waarbij er keuze is om met de Schola mee te zingen; tijdig wordt de bladmuziek ontvangen om desgewenst voor te bereiden. Zing je mee, dan word je om 9:15 uur verwacht in het Sint-Janshuis. Zing je niet mee, dan kun je om 11:30 uur (na de mis) aansluiten. Het programma wordt vervolgd met koffie en iets lekkers waarna er een gezamenlijke lunch is. Na de lunch zijn er diverse activiteiten gepland waaraan vrijblijvend deelgenomen kan worden en rond 16:00 uur zal deze reünie worden afgesloten.
 
Bijdrage
Omdat er dit jaar wordt stilgestaan bij 750 jaar koorzang in de Sint-Janskathedraal wordt er om een bescheiden bijdrage van € 7,50 gevraagd.
 
Aanmelden
Meld je zo snel mogelijk aan, maar uiterlijk 31 maart 2024 via onderstaand aanmeldformulier. 
 
Vragen?
Vragen en/of opmerkingen kunnen naar scholareunie@outlook.com gestuurd worden.
 
Zegt het voort!
Om zoveel mogelijk oud-leden te bereiken zou het fijn zijn om deze pagina als link door te sturen naar vrienden/bekenden die ook (ooit) bij de Schola Cantorum hebben gezongen zodat zij zich kunnen aanmelden voor deze reünie. Alvast hartelijke dank!